Там, де ти

Там, де ти, ще весна
І квітує й співає,
В мене ж осінь сумна
Вже на зиму чекає.

Там, де ти, ще життя
Мріє й небом літає,
А мене забуття
Вже у гості чекає.

Там, де ти, почуття
І любові й кохання,
Там, де я, для життя
Досить лиш привітання.

Там ти сповнена сил
У майбутнє летіти,
А я нині без крил
Мушу тут животіти.

Там, де ти, був і я
Та літав небесами,
Слухав спів солов’я
І шукав до нестями.

Та тебе не знайшов,
Час із мене сміявся,
Що шукати любов
Я даремно зібрався.
10.09.13.


Рецензии