Хто не жив - не помилявся
Пробач мені, буваю непостійною,
Пробач мені, я все давно пробачила,
Життя земне таке непередбачене.
Приспів:
Що було - відгуло,
Хто не жив - не помилявся.
Всі образи змело,
Тільки спогад і зостався.
Будь то спокій чи стрес,
Та всі рани час лікує.
На все - воля Небес,
Ні про що я не жалкую.
Я думала, надія ще не втрачена,
Та знову хід подій непередбачених.
Бурхливість буднів подолати в силі я,
У кожного в житті своя ідилія.
10.09.2013
Свидетельство о публикации №113091001872