с днё города...

З днем міста….

Сплюндрована земля стогнала
Топтав її  фашистський звір
 Життів забрав він вже не мало.
А серце шепотіло.. вір….

Страждали , вірили , чекали
Допомагали чим могли
Щоб звіра клятого прогнали
Славетних пращурів сини..

І ось вона, прийшла година
Червоній прапор, не паук…
Його з далека було видно
Скінчився час  фашистських мук

Багато сліз було пролито
Ціна страшною теж була
Земля вся кров’ю тут полита
Та перемога все ж прийшла

.Років не мало промайнуло
Вже сім десятків їх пройшло
Але ми зовсім не забули
Про час, що так минув давно…..

І в день сьогоднішній, славетний
Низький уклін  могилам тих
Життя своє не пожалівши
Щоб грім війні на віки стих……

А А.Тарасенко.10.06.2013г


Рецензии
ТАК ХОРОШО НАПИСАНО САША!!!

Ольга Синюкова   11.11.2013 19:01     Заявить о нарушении