Зин уьмуьрдин юлдашдиз

Вун зин к1валин бине я
Валди зин кьил вине я
Рухвайриз вун чешне я
Вун дамах я зин

Хкажна к1вал къеле я
Чун кьулухъ,вун сифте я
Зун вин к1валин чефте я
Им уьмуьр я чин

Вин зегьметар еке я
Им вин дигай бере я
Бириш хьайди пеле я
Рик1 жегьил я вин

Хтулрин вун буба я
Вахъ гьуьжетун туба я
Алакьунни зурба я
Гаф закон я вин


Рецензии