***

Хто тепер мені скаже відлунням, що в ліжко мені вже час
Хто поможе мені зрозуміти котра година
Ми, мій друже, живемо в жахливий час.
Де під маскою чоловіка, не знайдеться навіть людина.

Ми знайдемо мавп, алігаторів і піраній,
і жінки - не жінки, тільки ляльки, чи фаберже.
Розмальовані, з віялом сидять в ванній
І читають вірші, зі сторінок ЖЖ.

Дай мені відчути, що є спільнота,
чим є те, що не штучне, не розпальцьоване.
Я так хочу нарешті відчути цей дух свободи,
що таївся і рветься тепер на волю.


Рецензии