мм бачили

Ми бачили як сонце сідало,
Побачимо може і як воно встане..
Я більшого щастя б не мала-
Іти б за тобою і в світло й в тумани
Я буду тримать твою руку,
Завжди і як хочеш то зараз..
Як хочеш, не видам ні звуку,
Чи стану гучгішою з фраз.
Заплющити очі б боялась,
Бо як відкриламоже тебе не буде близько.
І тільки темряві мовчки б клялася,
Що хочу з тобою високо. А не порізно й низько..


Рецензии