Ми Шевченка в Украiнi ма м!

"Ми Шевченка в Україні маєм!"

Оспіваймо Шевченка в Україні,
Ми виразно, думкою Народу.
Заповіт писав Він в Україні зміні,
І описував…Українців вроду!

Говорімо про Шевченка у країні,
Тільки добре й головне не марно.
Бо це справжнє Ймення нині,
Тож Любім Його і вивчаймо гарно!

Намалюймо ми Його Портрет,
Та найкращий, та щоб… Сяяв!
Із Поетів…Найщасливіший Поет,
"Ми Шевченка в Україні маєм!"

Пам`ятаймо про Великого Поета,
Завжди, й не у грізний Час…
І несімо ввічливо Портрета,
Що і ЖИВ… І моливсь за Нас!


Рецензии
І несімо ввічливо Портрета,
Що і ЖИВ...І моливсь для нас!!!

Леся Танюк   16.10.2013 11:26     Заявить о нарушении