Акурла куьн жуванбур

 Са югъ са вацрай я зин
Квехъ галаз хьайи
Яд уьлкведкай гьаз къведач
Чан жуван багъри

Зун хтанва ша к1ват1 хьухь
Зин патав вири
Акурла куьн "жуванбур"
Заз жеда хвеши

Галат  жедач  рахунвай
Суьгьбетар ширин
Гилалди къайгъуйрик квай
Рик1 жеда секин


Рецензии