Жнива
І на вазі робота аж кипить.
Везуть зерно, і у вагарки Олі
Усмішка втоми на устах лежить.
ЗІЛи, ГАЗони, КРАЗи, МАЗи,
Шум. гамір, рокіт двигунів.
Пливе зерно, напоєне дощами,
І запах поля з потом трударів.
Як буде хліб - буде міцна країна.
Тому така напруга трудова.
І в день, і в ніч, кому як вийде зміна,
Працюють люди, бо дзвенять жнива.
09.08.1997р.
Свидетельство о публикации №113090706714