Уткэн гомер кире кайтмый...
Хэтирэлэр кире тартса да,
Якынына авыр сузлэр эйтмэ,
Кунелендэ яшен атса да.
Чэчэкле май кире кайтмый
Козге голлэр чэчэк атса да,
Авыр сузлэр кунеллэрне жойли,
Ослэренэ майлар яксан да.
Кеше кунеле чиста дэфтэр бите,
Ни язсалар - бар да языла,
Кеше Гомере кыска бер кон,
Сабырлардан гына якты эз кала.
ЛилиЯ, 2013
Сабыр тобе сары алтын - татар халык мэкале.
Свидетельство о публикации №113090706551