Задовбали Свiт купюри...
Євро, долари, рублі,
Небезпеки, авантюри,
У простих людей нулі…
На самім високім рівні,
Майже вісім за один…
Масу наповняють гривні,
В самоті громадянин…
У нього в кишенях пусто,
Не потрібен гаманець,
Дехто скошує капусту…
Зараз без грошей кінець…
Гроші, ясно, що потрібні,
На жаль, совість - дефіцит…
Вони навіть необхідні,
Що поробиш? Час біжить…
Автор Геннадій Сівак.
6 вересня 2013 року.
Свидетельство о публикации №113090702482
Любовь Николаевна Сушко 18.10.2013 09:44 Заявить о нарушении