Коньяк i коктейлi, переспiв Zveri

Вже ніде і вже ніколи,
Ми зустрілися й забули,
Бризки-крапельки любові,
Нас з тобою оминули.

Краплі-бризки - все по вітру,
І ніхто вже не згадає.
Я ті сльози з лиця витру,
Але ти про це не взнаєш.

Коньяк і коктейлі,
слова лаконічні,
Простіше, і легше -
де знаки окличні.
Дзвінки серед ночі,
Слова і усмішки,
І літо вже стало -
прочитана книжка.

А давай ми зробим свято?
В небо кулі і салюти,
Білих, синіх щоб багато,
Крапель миті  буде чути.

Оступивсь на рівнім місці,
І чіплятися - даремно,
Там де хрестик, поле чисте,
Там де біле, стало темне.

Коньяк і коктейлі,
Слова лаконічні,
Простіше, і легше -
де знаки окличні.
Дзвінки серед ночі,
Слова і усмішки,
І літо вже стало -
прочитана книжка.

Краплі часу оминув ти,
Може став ти чемпіоном?
Вибирав собі маршрути,
Вибирав собі перони.

Так ніде і за нізащо,
Не питайте лиш нічого,
Бризки-краплі лились, нащо?
І тікали ми від чого?

Коньяк і коктейлі,
Слова лаконічні,
Простіше, і легше
де знаки окличні.
Дзвінки серед ночі,
Слова і усмішки,
І літо вже стало -
прочитана книжка.

Ігор Стожар


Рецензии