Annelerimize

Annelerinizi seviniz
Duygularinizi soyleyiniz
Hislerinizden utanmayiniz
Sevdiklerinizi anlatiniz
Sozlerinizden kacmayiniz
Anne goz yaslarini hatirlayiniz
Cocuklgunuza donunuz
Ve Annenizi dusununuz
Su an hepsimiz olgunuzus
Belki Annemizi unutmusuz
Yanlis dostlarla takilmisiz
Ve annemizi uzaklarda birakmisiz
Anne her zaman kabul eder
Dinler belki beraber aglar
Sevinc goz yaslarini akitir
Hep beraber guler ve ayni zamanda uzulur
En iyi dost annedir derler
Eger guvensiz kaldiysaniz
Annenizi arayiniz  sevdinizi soyleyiniz
ve ya mezarina gidiniz
Rahmetliyse yasiyormus gibi konusunuz
Annenize anlatiniz
Anne sirri iyi tutar
Hayatta ise bunu gec olmadan yapiniz
Cunku su gibi geciyor zaman
ANNENIZI UNUTMAYNIZ


Рецензии