Золотiють пшеницi

Вже в полях пшениці золотіють.
Липень сіє над світом тепло.
Діти теплій водичці радіють, -
В щедрих бризках веселки крило.

У стіжки справно складено сіно,
Тож хай падають грибні дощі.
А під лісом цвітуть білопінно
І медують гречки запашні.

Медом повняться гнізда бджолині, -
Розпочавсь головний медозбір.
Все в природі здавен і понині
Має час свій і вимір, повір.

Зупиніться ж бо, дні швидкоплинні,
Хай нап'юся ущерть літеплом.
Ми лишити по собі повинні
Пам'ять, вишиту світлом й теплом!

                20.07.2007р.


Рецензии
Микола!
Чудова лірика!!!
З теплом, Геннадый.

Геннадий Сивак   23.09.2013 22:38     Заявить о нарушении
Щиро дякую, Генадій!

Мыкола Ковальчук   23.09.2013 22:51   Заявить о нарушении