Дакор

Глядзiш з дакорам: «Дзе ты ходзiш?
Ну колькi я магу чакаць?»
Але не мовiш, толькi просiш,
Бесперапынна абдымаць.

Зрываю яркiя адзеннi,
Што апранула сёння ты,
I каляровым афармленнем
Яны кладуцца на кусты.

Нам будзе горача i мякка,
Нас будзе вабiць лета звон.
I будзе ўся трава памята,
I будзе ўздыблены бятон.

Восем разоў дадзiм напору,
Што я ў табе, што ты на мне!!!
I позiрк твой ўжо без дакору
У мае вочы зазiрне...


Прысвячаецца мiлай дзяўчыне - Сiмуляцыi Сарказму:   http://stihi.ru/avtor/katokdianamai


Рецензии