Осенние слёзы

Мокрый асфальт
Чёрных дорог...
Взвизгнула сталь,
Скрипнул порог.

Мрачный салон,
Старый трамвай...
Осени стон
В окрике стай.

Ты у окна,
Руки сложа...
Плачешь одна,
Губы дрожат.

И на щеке,
Как бирюза...
Каплей дождя
Встанет слеза.

Грустно...
          Один
В серенький край...
Я проводил
Старый трамвай.


Рецензии