Дружба - найцiннiший Скарб Людей!
Лукашенко Олександру Григоровичу !
Ніхто не проти порядку величі, краси,
У Дружбі єдність усього народу.
Бо розум білоруської і ніжної роси,
Це краща й невимовна врода!
Дружба – найцінніший Скарб Людей,
І найдорожче, що не гасне в буревії.
Ніж у Білорусі, кращих не шукай ідей,
Не чіпай Народ великої стихії!
Дружба – де в найкращії роки,
Підійма на вирій всю країну.
Дружба – це й Любов Народу на віки,
Що триває довго й в Україні!
Якщо пишу не правду я сьогодні,
То й Поезія моя з безодні!..
Свидетельство о публикации №113090503344
Але справжня - без іу...дей!...(((
**********************************
Привіт Землякам-Климчукам-Клімовим
з Нерубайська!
Леся Танюк 16.10.2013 11:21 Заявить о нарушении