Ви невимовний Батько у Лiтах!

Присвячується Президенту Росії,
Путіну Володимиру Володимировичу!

Ви невимовний Батько у літах,
Що дужо Любить свій Народ давно.
Окрилюєте розумом мов птах,
Бо як Любиш, отаке воно!..

Й Багатство Ваше величне є,
Походження й країна є від Бога.
Російська мова не вагання зле,
А народна мова не убога!..

Й Ваш Образ сяє величчю давно,
І Народ сильнішає, і Росія !
У  країні меншає найменше зло,
Бо Люди вірять, що Ви є Месія!

Для РОСІЯН я щастя молити рада,
Й для України велика се награда!


Рецензии
Для росіян я щастя молити рада,
Й для України велика се награда!

Леся Танюк   05.09.2013 11:56     Заявить о нарушении