Вдачi, успiхiв, краси...

Вдачі, успіхів, краси,
Молодості, вроди...
Будь здоровою завжди.
Квітів і природи!

Теплих днів і вечорів,
Настрою, стрімління!
Сил, любові, почуттів,
Друзів і везіння!

Поздоровлень, побажань,
Мудрих слів відвертих!
Цілей! Розуму і знань,
Блиску, компліментів!

Ласки, ніжності, тепла.
Миру і спокою!
Щоб щасливою була,
Доля. І легкою!

                Подрузі Тамарі в День народження ( м. Рівне. )

               


Рецензии