Storonni

Бач, понавчались мовчати
Погляди в слід влучно кидати
по краю осібно тихо петляти
кволих, слабких - іклами рвати

Серця камяні від сторонніх ховати
шелест кюпюр  - щастям - вважати
За обовя'зок мати усе обсирати
про душу забути та тіло кохати

Бач, понавчались не знати
прикриватись дітьми, ножі в спини вганяти
Ставати у статках - богами
Напускати на правду - темно-сірі тумани

Ще будуть колись пожинати
Купувати хвилини - години втрачати
З трясовини будуть рятунку благати
Та з жахом приреченність в тиші читати


Рецензии