Молитва до Князя Олександра Невського!

Присвячується Олександру Бондар!

Князь Величавий – Воїн від Бога,
Захищав Людей сліпих і убогих.
Лати й копйо Твоє Золоте,
Свято прошу, захисти і мене.

Розум Твій Княже, чистий і мудрий,
Справи військові верткі наче кудрі.
Славний Ти Воїн – приніс Русі Честь,
Знаємо ми – віра в нас єсть.

Думи і помисли нам бережи,
Честі і совіті нам принеси.
Ділом своїм навчи нас Любити,
Богу молитись і Бога хвалити.

Грамоту Людям Ти Княже приніс,
Тяготи Людські сміливо Ти зніс.
Святість Тобі даровано в міру,
Вічно живи за Правду і Віру!

Бог дарував й Тобі щастя з Небес,
Дії Твої для Русі, то прогрес.
Русь Ти Святую в усі дні стережи,
Віру і Правду в Серцях бережи.

«Бог не у Силі – у Правді є Бог»,
Словом Твердим багато Ти Змог.
Ділом довів – Воїн Святий,
Святість Свою нам Неба відкрий.

Русичі ми, гарно  будемо Жити,
Княже Святий, за Тобою тужити.
Помисли наші очисть й збережи,
Слово Ти наше, Князь: «Укріпи!»


Рецензии
А якщо хто до нас з мечем прийде, той від меча і погибнет.Хороший стих.Спасибо.

Джи-Мэн   21.10.2013 23:01     Заявить о нарушении
Именно так. И Вам СПАСИБО!

Леся Танюк   21.10.2013 23:59   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.