Що Кохання?..

Присвячується Олександру Бондар!

Що є Кохання!

Кохання зненацька приходить,
Полоха мов пташку в душі молодій.
І Пісню свою мов скаргу  заводить,
Співає так ніжно, хоч плач, хоч радій!

А інколи мов з розуму зводить,
І серце палає й душа диво має.
Кохання в природі лишає розводи,
Й природно, коли життя розквітає.

Кохання моє і справжнє, і ніжне,
В моєму житті співа й хороводить.
В коханні моєму міцнішає стрижень,
Й до щасливих миттєвостей зводить.

Що є кохання !.. Де міцнішають дні,
Й мовчанням говорять Коханого Очі.
Мовчанням  почути пристало  мені,
Коли проливаєш ти сльози щоночі!

Любов двох закоханих квітне у душах,
Прокинулись квіти й Сади розцвіли.
Чарує Кохання  і  є  незворушним,
Звабливі й хороші, хороші Вони!...


Рецензии