Ви поступа теся тiльки Рiшель!

Присвячується ПОЛІТИКУ, Ківалову Сергію Васильовичу!

ВИ ПОСТУПАЄТЕСЯ ТІЛЬКИ РІШЕЛЬЄ!

Ви, мов величніший із тих Царів,
Що дбає і надій дає Народу!
І розум Ваш, се важель що зумів,
Додати до Політики і Вроду!

І на Добро у нас в Одесі завше  є,
Щедроти, що даруєте Ви Людям.
Ви поступаєтеся тільки Рішельє,
Й щаслива доля також з Вами Буде!

Ваш Образ упевненість й Красу Несе,
І Дивовижність у Політиці і Діях.
У цій всій силі білий Цвіт Цвіте,
Й у кожного в Житті, не в мріях!

У  країні -  ми щасливі з Вами,
І Політикою, й Вашими Ділами!


Рецензии
У країні - ми щасливі з Вами,
І Політикою, й Вашими ділами!
*****************************
Якщо вже зовсім відверто, то я вважаю,
що Сергій Васильович не поступається навіть і Рішельє!

Леся Танюк   16.10.2013 11:05     Заявить о нарушении