Душi частинка...

А там у вас мої минули роки,
Там друзi залишилися мої,
Й життя ваше – тяжкi до свiтла  кроки –
Не може бути байдуже менi.

Пташки, що кожну зиму прилiтають,
Пiснi, що ллються з серця мимовiль
I мовой українською вiтають,
Пробуджуючи сльози, щастя, бiль...

А тут у нас i сонечко i море,
Я тут на Батькiвщинi вже давно,
Все менi любо – люди, пальми, гори!
А там душi частинка, все одно...

                ***


Рецензии
Замечательные строки, Мина!!!
Как жаль, что сейчас наша Украина в крови...

Инна Велькина   05.03.2014 11:40     Заявить о нарушении