Ан-ти на тему Оля Фреймут та програма Ревiзор ч. 2

- Олю, а чи поїдете Ви з програмою «Ревізор» до Кореї чи Китаю?
- Хотілося б, та на жаль, тамтешні таргани та хробаки входять у меню! (
***
Вірменське радіо запитують: «У чому подібні Оля Фреймут та Юлія Володимирівна?»
Відповідаємо: І перша , і друга їздить по Україні із якоюсь «СВОЄЮ КОМАНДОЮ»
Питання №2: «А відмінності?»
Відповідаємо: Команда Юлії уже допрацювалася…
***
Шановна Ольга. З радістю довідалися про  програму «Ревізор» на Новому каналі. Запрошуємо відвідати і нас. Тут Ви на своїй власній шкірі відчуєте, що у нас завжди свіже м'ясо. Дирекція мережі швидкого харчування «Канібали». Чекаємо гостинно у Африці.
***
Наявність свіжого м’яса у ресторані не є гарантом, що саме з нього буде приготовлене м’ясне блюдо. (аксіома)
***
Знаєте чому люди пишуть «РЕВІЗОРші», щоб програма приїхала в те або інше місто?
- пропіарити на халяву свій заклад, якщо інших у містечку немає;
- допекти конкурентам, якщо такі є і вони крутіші;
- хвастати перед друзями: «а це я її викликав!»;
- зіграти на тоталізаторі: «приїде чи не приїде»?
 -ваш варіант…. (пишіть автору і я добавлю у список)
***
А знаєте чому Оля Фреймут лазить під столи та витріщається на приліплені використані жуйки?      - Одного разу, через жуйку Ольга приліпила діамант, що був вмонтований в зуб Олі… То тепер і шукає, адже прибиральниці у закладах бридяться відривати жуйки з-під столу…


Рецензии