Загадки - асортi 1
На спину одягаємо.
Має два балони, шланг.
Зветься пристрій…
Зазвичай він двоколісний,
А буває – триколісний.
Вправо, вліво і вперед
Нас везе…
У нього зубчики рівненькі:
Є густі, а є ріденькі.
Гладить, наче промінець
Нам волосся…
Металевий «носик» має.
Ним гвіздочки забиває.
Як почуєш: цок, цок, цок -
Це працює….
Коли його у руки взяти,
То обережно слід тримати.
І пальчика дивись не вріж,
Бо надто гострий спритний…
Є зелений, жовтий, сірий,
Є коричневий і білий…
Розмалюють папірці
Кольорові…
В руки ми його візьмемо
І гарнесенько помнемо.
Він м’який зі всіх сторін.
Зліпить все нам…
Він на відстань не зважає,
З ким попросиш – з тим з’єднає.
Як почуєш звук-рингтон
Треба брати…
Нам продукти зберігає,
Їжу в холоді тримає.
Є у ньому морозильник.
Зветься диво…
В руку ми її візьмемо
І писати розпочнемо.
Ненька, сонечко, каблучка…
На листку напише…
Відповідь:
акваланг, велосипед, гребінець, молоток, ніж, олівці, пластилін, телефон, холодильник, ручка.
Свидетельство о публикации №113090308772