Осень

ОСІНЬ

Листя сухе на зеленій траві,
Жовтий ковиль при дорозі,
Сиве волосся на голові –
Осінь уже на порозі.
Дерева віддячать людині плодами,
Люди себе представляють ділами.
Осінь надасть тобі відповідь хай,
Чи можна нарешті збирати врожай,
Чи щось принесеш ти до рідної хати,
Чи будеш що маєш – те мати.



 


Рецензии