Дзяучына з калiны

Збiраю аднойчы калiну,
Мне сонца з нябес зiхацiць.
I бачу я раптам дзяўчыну,
Што зверху лагодна глядзiць.

Хоць я i нiжэйшы – няважна,
Прыткнуся да пылкiх грудзей,
Стан стройны паглажу адважна,
Затым падбяруся нiжэй.

I будзе мядова-салодкiм
Калiны ўзбуджаючы сок,
Калi з паднябеснай высоткi
Ты сядзеш на мой таўкачок.

I будзе спадручна i мякка
I цьвёрда аж восем разоў!!!...
I прыдзем з табою мы заўтра
Пад гэты калiнавы кроў.


Рецензии