Вiдчепiться мамо
Не кохай сусідського Івана.
Він хоч і хороший, та не має грошей,
Не кохай сусідського Івана. 2р.
Відшукаю я тобі товстого,
Бізнесмена самого крутого.
А Іван хоч чемний, та пусті кишені,
Я не хочу зятя от такого. 2р.
Мила доню, ми з тобою в парі,
Будем на Калинівськім базарі.
Там собі дитино, знайдеш ти людину,
З повними кишенями " долярів" 2р.
Слухайся дитино своєї неньки,
Грошей треба міх, а не лиш жменьку.
Будуть грошенята, будеш ти багата,
Купиш Вольво, ще й велику хату. 2р.
Відчепіться Ви від мене мамо,
Я не грошей хочу, а Івана.
Краще йдіть до хати, та займіться татом,
А за мене не турбуйтесь, мамо! 2р.
Свидетельство о публикации №113090310298
Анна Батиашвили 31.12.2017 17:26 Заявить о нарушении
сразу вспомнились, как прочитала стих... очень понравился
добрая вы Люба, умная, правильная, я вас люблю
Анна Батиашвили 31.12.2017 17:28 Заявить о нарушении
Люба Пентелюк 03.01.2018 16:46 Заявить о нарушении