Тучи простоволосые

Тучи простоволосые
Печалятся над садом,
Осень пришла без спросу
В окна шныряет взглядом.

Встрепенулись, словно пружины
Всполохи  ясно златые,
Будто, как раньше ожили
Картины военной годины.


Петро Сингаївський - « Травневi Арфы»

****
Ген хмарки простоволосi
Зажурилися над гаєм,
Що без дозволу вже осiнь
В нашi вiкна заглядає

Стрiпонулися на прузi
Тi хмарини яснозлотi,
Нiби крила наших друзiв,
Що загинули в польотi.


Рецензии