Вiн Вiтер

То був лиш сон, ранкова втіха.
Летіла ним всього лиш мить.
Заплутавсь місяць у горіхах,
Ти стала поряд, він ще спить.

За руку втримати хотіла,
Торкнутись подихом до вій,
Туманом лігши в постіль білу
Відчула холод, він не твій.

І враз обоє стрепенулись,
Для вас це був всього лиш сон.
Твій вітер в небо повернувся,
Гойднувши листя під вікном.


Рецензии