Онуку на день народження

Бажаю міцного здоров’я,
Щоби досягнув різномов’я
Та в справжній навчатися школі
І власної доброї долі.

Роботу щоб мав грошовиту
І душу до дружби відкриту,
Люби своїх  маму і тата
Й молодшого рідного брата.

Хай збудеться все, що ти хочеш
І вір ти зробити це зможеш,
Знання й наполегливість треба
В житті щоб злетіти до неба.

Завжди пам’ятай Україну,
У світі Вітчизну єдину,
Що ти українського роду,
Прадавнього дуже народу.

За честь і свободу борися,
А щоби iз шляху  не збився,
То Божих законів тримайся,
Лукавому не піддавайся.
01.09.13.


Рецензии
Ой, як файно! А в першій строфі, мабуть "із"?

Мира-Флора Калиани   09.09.2013 11:42     Заявить о нарушении
А де вірші про онучок та правнучку?

Олег Грищенко 2   08.10.2013 20:44   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.