Къанихвал

Ахъайда за квез гила
Заз ван хьайи са кьиса
Къанихвиляй батмиш хьай(и)
Са девлетлу кас,Иса

Ц1уьдгъуьнна к1вач алукьна
Иса яд авай вириз
К1ват1 хьана халкьар вири
Гьик1 куьмекдат1а чириз

Рик1ер михьи инсанри
куьмек гуз к1анз чукурна
Гъил зав гице.инихъ ша
Лугьуз гафар шукурна

Гъил зав гице гафари
Къалабулух кутуна
Батмиш жезвай Исади
Гъил кьулухъди авуна

Иса вердиш инсан тир
Ма ,къачу ваз ,гафарив
Зав гице,?,ван хьайила
Кас гутунач патарив
  18.04.2012


Рецензии