Яхъ зун гъиле, тур хуруда

Яхъ зун гъиле,тур хуруда
Къизилгуьлдин цуьк хьурай
Зин атирдин ни галукьиз
Пияла хъваз куьк хьурай

Къачу жуваз .дадмиш ая
Зин бедендин няметар
Санал хьайла кьве жегьил рик1
Ширин жеда суьгьбетар


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.