Сенфен ахвар

Мад ахварай зун хъфена зин хуьруьз
Вегьенай за гимишдин квар зин къуьнуьз
Гьатнай рекье .булахдал къайи яд гъиз
Агь зин ахвар вуна зин кьил элкъуьрна

Фидай рукье гьалтнай зал зин дуст рушни
Гьа сифте хьиз садаз=сад тир чун хушни
И легьзедихъ ажеб зун магьрум тушни
Агь чан ахвар зун зин хуьре къекъуьрна

Хкаж хьанай зун чин булахдин кьилел
Килигнай чин мектебдин багъдиз гуьзел
Вири крар хтаначт1ани рик1ел
Зах тарс гайи малимар заз къалурна

Ажеб хъсан кар хьана чин ахварри
Ара-ара хутахиз чун ватандиз
Къалур ахвар сенфен рекьер мад сефер
Са кьве вацра дарман хьурай зин чандиз


Рецензии