Кьисмет дахьай муьгьуьббат

Вин фикир я хьайиди заз  къе йифди
Кьарай квахьна,п1узар кьат1на гьайифди
Рази ят1ан атана фей уьмуьрдал,
Хурудавай рик1 хьана зин зайифди.

Уьмуьр фена зин гими хьиз гьуьлелай
Вахтуни заз писни -хъсан къалуриз
Зун хьайит1а вири фена рик1елай
Суракьдава, вун фейи пад жагъуриз

Акунайт1а гила заз вун,яргъавай зин гъед
Гуьгьуьл шад яз ,хъвердай за ваз ,чан зин ц1ару къвед

Кьил агъузна  фидачир мад .
Виликай зун вин
Кьисмет дахьай муьгьуьббатдиз
Бес за вуч ийин?
      1997год


Рецензии