Вас, Наш Княже Оспiвати!

Присвячується Олександру Бондар!

В Мордовії Князь Олександр,
Правдивим Словом керував!
Співав Народ про Оріандри,
А Олександр все Чарував!..

У Політиці ,  також в  Державі,
Де Славу й Долю добував !..
Й сила , й велич не потали,
Бо про Народ Свій Княже дбав!

Наспівуємо ми зараз Княже,
Віршом своїм на Вашу Честь!
Правління величі багато важить,
Давно... У Мордовії, не десь!

У Мордовії Князь Олександр,
Про розум й віру багато знав!
А я поет, бо йду у мандри,
У поетичні… Як Князь казав!..

Бо йду я вчитись, не керувати,
І до Історії я поверну!...
Щоб Вас Наш Княже – Оспівати,
Бо Вашу мудрість, я … Збагну!


Рецензии
Мудрий був сей князь, великий реформатор!

Леся Танюк   05.09.2013 11:47     Заявить о нарушении