Ми!..

До нас перший дзвоник завітав,
Й усі до школи ми пішли.
Та осінній вересень нам нагадав,
Що школярики є ми!

Дзвоник нам всім продзвенів,
І покликав нас до школи.
Люд на святі…Про усе гомонів,
Стали у танок і богомоли.

А ми… А ми вчимося ми тепер,
Й напишемо шкільну поему.
Де Піфагор…Скільки ампер,
Усі дізнаємося де ми?

Бо перший дзвоник завітав,
І дружньо ми пішли до школи!
Й директор нам усім казав,
Щоб ми всі вчилися, як дзвоник!


Рецензии
З першим дзвоником, Дорогі школярики і вчителі !

Леся Танюк   05.09.2013 18:54     Заявить о нарушении