Щоб не плакать, я смiялась!..

Присвячується ПОЛІТИКУ,  Ківалову Сергію Васильовичу!

Щоб не плакать, я сміялась,
Леся Українка нам казала.
Ще казала, щоб ми усі дружили,
І нові Люди в Україні народились!

Щоб не плакать, я сміялась,
Леся Українка нам казала.
Ще казала, щоб ми Файно заживемо,
Й Славою Козацькою не промайнемо!

Щоб не плакать, я сміялась,
Леся Українка нам казала.
Наказала, щоб ми всі шанувались,
І над іншими Народами не сміялись!

Щоб не плакать, я сміялась,
Леся Українка нам казала.
Наказала, щоб ми Розумом Гордились,
І з похвальними Піснями не барились!


Рецензии
Щоб не плакать, я сміялась,
Українка правильно казала!

Леся Танюк   05.09.2013 11:46     Заявить о нарушении