Дегишвилер

Са ц1уд йисан идлай вилик
Кхьизвай за маса ч1алар
зин уьмуьрдин декьикьайри
Дегишарна вири крар

Са вахтара фикирнай за
Уьмуьр сад хьиз фида лугьуз
Хиялризни атаначир
Вуч жедат1а  къведай йисуз

Дуьз гафар тир чин бубайрин
Геж я пака ,къе тавурт1а
Гьак1 дугурна декьикьаяр
Вуж авай кьван а гъавурда

Дегиш хьана зин фикирар
Кьилин ч1арар ,гъилерин хам
Ухшар хьанва зун дидедиз
Гьада хьиз за ч1угвазва къам
      2001 год


Рецензии