Зин фикирар

Муьгьуьбатдин лувараллаз
Хкаж хьанва зун цаварал
Гекъигиз вун къизилгуьлдив
Ашукь хьанва зун гатфарал

Гатун чими рекъини хьиз
На нур гузва зин вилериз
Вин нурарин чимивили
Цуьк акъудна зин рекьериз

Вин к1енивал зав гумай кьван
Дурум гуда за цфериз
Экуь жеда заз гъетерни
Зайиф нур гузвай йифериз

Бес вучда за  вин муьгьуьббат
Завай яргъаз къакъатайт1а
Залум кьисмет гъалиб хьана
Вун зин гъиляй акъатайт1а


Рецензии