Щасливi Долi, Божа Воля, або Зiронька!

Щасливі Долі, Божа Воля, або Зіронька!

Моя Ти Зіронька, Ти світиш з Неба,
Й нічого більшого мені й не треба!
Хіба я можу у довгі вечори,
Думати, Любі Зірочки, де Ви?

Щасливі Зірочки - світять  Небом, 
Дарують нам щасливе чисте  Небо.
Говорять про щасливі Долі,
Зірки на те ще й мають Волю.

Світ стає прекраснішим і  кращим,
Біди ніякої не треба нам нізащо.
Ми Любимо усі свої Світи,
Де б не були й Жили Вони.

Чи то в Канаді, чи в далеких Штатах,
Усюди хочемо ми  Щастя велике мати,
Щасливу Долю треба берегти,
Й Люблячими йти в Світи.


Рецензии
Українська Діаспора за кордоном, відгукнися?!

Леся Танюк   16.10.2013 10:46     Заявить о нарушении