Чарiвник! Присвячу ться Олександру!

О люди! Захоплююсь я цим Чарівником,
Який давно захоплює чарами своїми.
Немов чаклує Він чарівним димком,
Що ніч, що день – думами моїми.

Чарує зір, чарує погляд… А Очі!..
Спостерігаючи за ними, вслухаєшся.
Приходять у вісні, й щоночі…
Немов піснею чарують…Граються!

Немов чаклує, чарує сей бо Чарівник!..
У вісні приходить, заспіває і зникає…
Де Він є, чаклунки? Чому Він зник?
Однаково мов чари нові виникають!

Одна від нього чахла, інша зіллячко
Варила, щось чаклувала – не вдіяла…
Співала, складала гарно пір`ячко,
До знахарки ходила, думала, подіяло?!

Та не надовго, не чарував сей Чарівник,
Захоплює Він іншим, природні має чари.
Чарував красою, добротою Чарівною,
Тому і зник, Йому не треба чвари!...


Рецензии
А Очі!.. Вслухаєшся щоночі!..
Немов піснею чарують, граються
Танцюють подумки і,говорити хочуть,
Бо люблять диво - красення щомочі!

Леся Танюк   09.09.2013 22:37     Заявить о нарушении