Ночами бачиться химера

Відклик
На « Я не ганяла того павука» Євгенії Чуприна.

Ночами бачиться химера,
Павук і я, в його  тенетах,
Здається я  уже померла,
В страшних обіймах Інтернету.

Плету верлібрів павутиння,
Навіщо розмір підганяти,
Я думці вільній господиня,
Коли спілкуюся у «chat»і.

Це сон чи дійсність, хто підкаже,
Невже це я –« чорна вдовиця»,
Куди поділось щастя наше,
Яке мені ночами сниться..

 


Рецензии