Уьмуьрдин гъалат1

Дагъдин хуьре вац1ун рувал
Вун захъ галаз рахай гафар
элкъуьрнай за зарафатриз
Вин рик1икай  к1вахьай к1усар

Заз килигай вилериз вин
Инсафсузвал къалурнай за
Вуна лагьай ашкъид гафар
Фад рик1елай ракъурнай за

Зин пенжердихъ шедайла вун
Вилин накъвар кьурурнач за
Зин гуьгъуьна къекъведайла
Ваз к1енивал къалурнач за

Гила вавай яргъа хьана
Пашман я зун гьайиф ч1угваз
Вилин накъвар селлер хьана
Къекъвезва вахъ  югъ-йиф такваз
           1989год


Рецензии