Кисмир ВУН

Кисмир т1ун вун зин азизди
Рик1е гафар твамир вуна
Вилер вал алаз гаф гуьзетиз
Зун сефилдиз твамир вуна

Чир хьухь т1ун ваз вин гафари
Зин бедендиз гузвай таъсир
Вун гъавурда гьатзавач зин
Бес вун к1ан хьун ян зин тахсир

Хъфимир вун .т1имил я заз
Вун патав гваз фейи вахтар
Акъваза куьн физвай сятер
Алчуд хьуй зал Ч1ехи бахтар

Анжах кисмир ,а вин гафар
тикрарда за йифиз-юкъуз
Мад сеферда вун гьалтайла
Рик1 гафарив ац1уй лугьуз


Рецензии