Менi не байдуже...
Доля дошкуляє…
Скажи мені , друже,
Що усіх лякає?
Як у глухомані,
Усіма забутій,
Немов у тумані,
Наче у отруті…
Роки пролітають,
Як дійти до втями?
Ось, усі блукають,
Та у межах драми…
Виходу немає…
Лиш одна дорога,
Та, що не минає,
Та, що йде від Бога…
В серпні народився,
В день передостанній,
Видно, що втомився,
Йде життя в змаганні…
Автор Геннадій Сівак.
30 серпня 2013 року.
Свидетельство о публикации №113083004200
Людмила Журавская 17.09.2013 09:04 Заявить о нарушении