Я не ц ную обереги

Я не ціную обереги,
Я груди вітру віддаю,
Щоби живого серця спеку
Віддарувати солов,ю.

А він своє гаряче серце
Здарує всім, хто у гаю.
І на високому на герці
Кохання візьме й сивину.


Рецензии