Пiсня про дощ

1.Знов на вулиці цілий день -
Дощ і море сумних людей.
Ти сьогодні до мене йдеш,
А я...
Я сьогодні вже не Твоя.
Розминулися ми навік.
Память стерла минулий рік.
За одну лиш єдину мить
Раптом стали чужими ми.

Приспів:
Змились сльози від дощу
Та я зради не прощу -
Бувай.
Милий мій, коханий,
Прощавай.
Зла на мене в серці не тримай.
Бувай.
Бувай, бувай, бувай...

2.Ще не стерлися почуття
Та попереду - все життя.
Не сумуй і не клич назад,
Бо я...
Від сьогодні вже не Твоя.
Промайнуло, мов сон, усе.
Вітер краплі дощу несе.
За одну лиш єдину мить
Все забули з Тобою ми.

Приспів.


Ілюстрацію взято з інтернету.


Рецензии