Чан зин бала

Уьмуьр гьикьван гуьрчег ят1а
Вун я бала къалурайди
Чин хзандиз атайла вун
К1вал шадвилив ац1урайди

бахт вуч ят1а чир жедачир
Вун къужахда кьуначирт1а
к1енивал патав къведачир
вуна рик1е туначирт1а

Чан зин бала зин малаик
Вун я зав чим агудайди
ялгъузвални, бахтсузвилер
Завай яргъаз къакъудайди

Авачирди  валай ширин
Зат1 дуьньяда субут я зун
Диде чан,зин диде лугьуз
Эверайди са вун я вун

Чан  зин бала чан зин дамах
Валай к1ени кас авач заз
Гьайиф къведач зин уьмуьрни
герек хьайт1а гуда за ваз


Рецензии